Ontbijten met een missie!

Lions Club Texel staat sinds 2013 aan de basis van de Bedrijfs Ontbijtclub Texel (BOT). De deelnemers ontbijten één keer per maand gezamenlijk bij één van de leden van de Bedrijfs Ontbijt Club, alwaar volop de gelegenheid is om te netwerken. De ontbijtbijeenkomsten vinden telkens op een andere plek plaats, waardoor er ook de gelegenheid is eventueel een kijkje achter de schermen te nemen bij het bedrijf of de organisatie waar het ontbijt plaatsvindt.

Deelname kost €250,-  per jaar (voor tien ontbijten per jaar) en dat geld gaat naar een goed doel op Texel. In het seizoen 2016-2017 is dat het Tesselhuus nabij De Koog. Het Tesselhuus is een aangepast vakantiehuis voor mensen die als gevolg van ernstige spierziekten, reuma of MS op een rolstoel zijn aangewezen. Jaarlijks worden er kostenloos vakanties aangeboden aan mensen die anders als gevolg van hun handicaps niet meer met vakantie zouden kunnen gaan. De eerste twee jaar was Hospice Texel in Den Burg het goede doel van de Bedrijfs Ontbijtclub Texel. Dat is een bijna-thuis-huis waar mensen die in de laatste fase van hun leven zijn beland, kunnen verblijven. Texelse vrijwilligers nemen ter plekke een hoop zorg uit handen, zodat familieleden de tijd aan elkaar kunnen besteden.

De ontbijtbijeenkomsten vinden elke tweede woensdag van de maand plaats tussen 8.00 en 9.00 uur.  De leden ontvangen tijdig een uitnodiging. Het enige dat ze hoeven te doen is aangeven of het lukt om aanwezig te zijn. Deelname is niet verplicht, er mogen ook vervangers uit de eigen organisatie worden aangewezen. Verder bestaat de mogelijkheid om een relatie als introducé mee te nemen, wat een dynamische samenstelling van de club waarborgt. Een introduce mag (na vooraf aanmelden) een keer kosteloos kennismaken met de club en kan daarna eventueel zelf ook lid worden.

Mensen die belangstelling hebben voor de Bedrijfs Ontbijtclub Texel kunnen contact opnemen met Rinie de Kruif die de bijeenkomsten samen met Sandra Koning organiseert. Contactgegevens: Sandra Koning ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Gegevens lidmaatschap 2016 – 2017

BEDRIJFSNAAM:
VOOR- EN ACHTERNAAM DEELNEMER:
EMAILADRES:
ADRES:
POSTCODE:
PLAATS:
TELEFOONNUMMER: